Den store styrkeprøven 2013

Kunne du tenke deg å sykle styrkeprøven i år? Vi er noen som vurderer det, og vil sjekke om det flere som har eller får lyst. Vi invitere derfor til møte torsdag 11. april kl 19:30 på Alcoa (oppmøte utenfor hovedvakta).

Det vi har tenkt på så langt er en 18 – 20 timers satsing. Dette er noe man kan gjennomføre med litt grunnlag fra et par års sykling, og trening sammen med oss etter påske og fram til starten den 22. eller 23. juni 2013.

Vel møtt!

Hilsen
Tore Herringbotn og Magnar Røneid

1 kommentar

  1. Hei !
    Jeg har hørt at Moc planlegger å stille med et lag til d.s.s.p. 2013, med målsetting om å sykle på mellom 20 og 18 timer ? Dette høres flott ut og jeg vil gjerne være med i laget, hvis beina er gode nok !
    Jeg skulle gjerne ha kommet på møtet, på torsdag den 11.april, men blir dessverre forhindret.
    Regner med at det kommer et referat fra møtet på nettsiden, etterhvert…
    Mvh Preben

Kommentarer er stengt.