Dugnad 2014

Vi samles første gang på Tirsdag 29 April klokken 18:00 ved Køto på Kippermoen. Terrengsykkelløypa trenger en oppfriskning. Ta med rive, spade eller krafse. Trenger en med motorsag. Det har blåst ned noen trær og det ligger mye kvist og søppel langs løypa.

Uke 20

Den store dugnadsuka i Terrengsykkelløypa. Vi skal utbedre og utvide løypa. Hele uka blir det mulighet for dugnadsinnsats. Hver kveld kl 17:00 er det oppmøte ved Køto. Nærmere info kommer.

Sykkelritt i Mosjøen

Klubben prøver i år å leie inn noe mannskap for avvikling av sykkelritt. Dette for at medlemmer skal få muligheten til å delta i ritt. Skulle det være uaktuelt å stille til start er det mange oppgaver vi trenger hjelp til.

Vi ønsker å trekke ut 5 gavepremier a 1000.- til de som er med på dugnad. En dugnad, ett lodd!

Styret v/Yngvar A. Hansen

1 kommentar

Kommentarer er stengt.