Spinningtimer på Kippermoen vinteren 2014/15

Også i år har vi et samarbeide med Kippermoen Idrettssenter, og MOC’s medlemmer har tilgang til to av Kippermoens spinningtimer, selv om man ikke er medlem av Kippermoen. Timene er som tidligere; Mandager kl. 18:30 – 19:45 og onsdager 19:00 – 19:30.

Mandagstimene er med Knut Karijord som instruktør, og onsdager er det MOC som har ansvaret for instruksjon, og vanligvis vil det være Magnar Røneid som er instruktør, med back-up fra enten Sandra Lupsic eller Mitch Mulders.

Vi kommer tilbake med nærmere informasjon om hvordan mandagstimene kjøres.
Spinningøkta på onsdagene er direkte sykkelrelatert, og blir det vi kaller en terskeløkt (som i fjor), og den svært relevant for folk som skal sykle f.eks. Birken (vi har kalt det for birkenspin). Når Mitch eller Sandra kjører den blir den litt annerledes.

Det er vanlig påmelding via nettside. For de som ikke er medlem av Kippermoen skal påmelding skje ved at man ringer og melder seg på.

Vel møtt til regelmessig trening sammen med andre syklister gjennom hele vinteren.

Magnar