Fornyelse av sponsoravtaler

Vi har fornyet avtalene med våre sponsorer, og kan med stor glede meddele at alle er med oss videre, og så har vi et par nye. Vi vil presentere avtalene her etterhvert som de blir klare.

Først ut er Helgeland Sparebank, som  har økt sitt bidrag til klubben betydelig. Begrunnelsen for dette er satsingen på barn og ungdom som klubben har gjort se siste årene, samt sikkerhetsprofilen vår. Dette forplikter, og gir retning for videre arbeid. Vi vil knytte enda nærmere kontakt i årene som kommer.

Bredesen Sykkelservice er fortsatt med oss, og dette er vi svært takknemlige for. Bredesen er kjent for god service og kundeorientering for klubbens medlemmer.

Avtalen med Frisk3 er meget bra. Vi har fortsatt en meget gunstig avtale på trening, der prisen for tiden er 335,- pr. mnd (ordinært 499,-). Det er riktignok med et øvre tak på 75 stk. (dette er økt), men det er flere plasser ledig.

Vi har avtalt større kontroll ved inngåelse av slik avtale. Eneste dokumentasjon ved avtaleinngåelse med Frisk3 for MOC-medlemmer, gyldig medlems bevis. Dette skal inneholde betalingsdublat eller kassererens underskrift.

Vi kommer også til ta en kontroll av de som har vært medlem av Frisk3 på våre betingelser, også har løst medlemskort for 2014.

Det er ikke tvil, for en som ønsker treningstilbud på senter, inklusive svømming så er dette best i byen. Vi kan anbefale Frisk3 både for syklister og for våre triatleter, eksisterende eller framtidige.

Vi kommer tilbake med presentasjon av de øvrige etterhvert.

 

Magnar