Hjelpemannskaper på arrangementene våre

Vi skal arrangere mange ritt, og ønsker å engasjere egne medlemmer som hjelpemannskaper.

Dere vil få en påminnelse på facebook, men hovedregelen blir at hvis du ikke kan stille selv, så stiller du stedfortreder eller bytter med noen. Eneste grunn for fritak er egen deltagelse i samme rittet.

Dette blir mest for artig og litt for plikt.

Oversikten finner du:  Hjelpemannskaper-2015 (1)

1 kommentar

  1. Оптимизация позиций сайта в результатах поиска – важный аспект SEO. Это зависит от качества контента, ссылок, технических аспектов. Рекомендуется использовать семантически связанные ключевые слова, такие как рейтинг веб-сайта, SEO-трекер, позиционный анализ и отслеживать изменения с помощью инструментов, таких как Google Analytics и SERP-трекеры.
    позиции сайта

Kommentarer er stengt.