Deltagelse i ritt – Medlemsskap – Lisens

Grunnet overgang til nytt faktureringssystem for medlemskontingent har styret nå hatt en omfattende runde med purringer på de som ikke har betalt for å kartlegge hvem som ønsker å stå som medlem av vår kjære sykkelklubb. Har du ikke fått faktura, eller ønsker å melde deg inn i klubben, send en mail til tormortenmoc@gmail.com 🙂 Alternativt kan du både finne faktura og melde deg inn i klubben ved å logge deg inn HER.

For å delta i sykkelritt kreves det at man innløser lisens, enten helårslisens eller engangslisens. For de som sykler mer enn ett ritt i løpet av sesongen anbefaler vi helårslisens da det er både kostnads- og arbeidsbesparende. For å løse lisens må man stå som medlem i en sykkelklubb, og også ha betalt kontingent.  Lisens bestiller du HER.

Med ønsker om en god helg!