Diverse info!

Her kommer litt diverse info:
– Sørfjorden Rundt og Hemnestempoen kommende helg er avlyst grunnet for få påmeldte. Når jeg vet hvor mange i klubben som sykler aktivt synes jeg det er synd at ikke flere har meldt seg på ritt som er så lokalt. Håper mange allerede idag melder seg på ritthelga vi arrangerer i mai slik at den ikke går samme skjebne i møte:-) Informasjon om påmelding ligger litt lengre ned her!

– Som alltid er vi påmeldt årets borgertog på 17.mai, og håper å se så mange som mulig stille opp i toget! Her blir farta satt så rolig at alle skal kunne henge påMøter du med sykkel tar du på deg hjelm! Og hvis du bare ønsker å gå sammen med klubben tar du gjerne på deg klubbtrøya. Oppmøte 1545 utenfor sykehuset. Vi har plass rett foran russen.

– Det foregår en del diskusjoner på Facebook omkring syklister langs veien. Jeg håper at alle som er ute å sykler tenker på sikkerhet og hensyn til andre trafikanter! Har du ikke lys fremme og bake på sykkelen og skal sykle gjennom tunneler, kjøp deg og monter! Det koster ingenting, men det kan være forskjell på liv og død.