Bli medlem

Hvorfor medlem i MOC?
Som medlem i klubben får du et treningstilbud som passer alle nivå, fellesskap med andre engasjerte sykkelinteresserte, og muligheten til å oppnå dine mål – enten du vil bli mester, litt bedre til å sykle, eller rett og slett bare ønsker noen å trene sammen med.

I tillegg vil du kunne oppnå rabatter hos våre en del av våre samarbeidspartnere ved framvisning av gyldig legitimasjon og medlemsbevis når du handler.

Se mer om medlemsfordelene HER.

Kontingent
Medlemskap koster kr 600,- for 2016 for voksne (>18 år).

Medlemskap for barn og ungdom under 18 år er på kr. 100,- per år. Men det er fortsatt slik at det meste for barn og ungdom er gratis i klubben.

Lisens

Som medlem av en norsk sykkelklubb har du rett til å løse helårslisens. Lisensen inneholder en forsikringsdel som gjelder på trening og i ritt. Denne burde flere av klubbens medlemmer vurdere å skaffe seg.

Barna opp til 12 år som er medlem av klubben er dekket av NIF sin barneidrettsforsikring. Denne gjelder både på trening og i ritt.

Barn som ikke er medlem, er dekket av barneidrettsforsikringen på organiserte treninger. Dette åpner opp for å prøve seg hos oss for å finne ut om de trives med aktiviteten.

Generelt når det gjelder lisens for barn og ungdom gjelder følgende:
6-9 år er lisens gratis,
10 år 50.-,
11-12 år 50.-,
13-14 år 100.-,
15-16 år 200.-

Hvis du melder deg inn etter 1. august, er det halv kontingent.

Adresse
MOC,
Postboks 217,
8651 Mosjøen

Ønsker du å melde deg inn i klubben?
Send e-post til medlemmoc@gmail.com, eller bruk kontaktskjemaet under. Det er også mulig å melde seg inn gjennom MinIdrett.

Husk å oppgi navn, fødselsdato, adresse, tlf og e-post i kontaktskjemaet. Når vi har mottatt din innmelding vil du få tilsendt giro for betaling av medlemskapet innen en måneds tid. Hvis det haster å få i orden medlemskapet for deg, ta kontakt direkte med medlemsansvarlig (se styret).

VELKOMMEN I KLUBBEN!