Medlemsfordeler

Som medlem av MOC har du følgende fordeler:

  • På sommeren er det treninger for både terreng og landevei sykkel, i tillegg til tempotrening. Egne planer legges ut før hver sesong.
  • På vinteren har vi normalt tilbud om spinningtimer. Disse foregår på Frisk3 og er helt gratis for MOC-medlemmer. Annonseres på vår Facebook side.
  • Du får tilgang til treningsveiledning blant de mer erfarne medlemmene, og trenerne. På forespørsel kan du også få oversikt over treningssonene dine gjennom laktatmåling (dette koster litt).
  • Du har gratis startkontingent på alle klubbens egne ritt. Betingelsen er at du stiller i klubbens drakt. Ved deltakelse i minimum 3 aktive ritt dekker klubben lisens etter søknad.
  • Du har adgang til å søke refusjon på ritt i andre deler av landet (se regler under mock.no/medlem/dokumenter).
  • For barn er det meste gratis: De får låne klubbskjorte, vi låner ut landeveissykler (vi har 8 stk.), vi har utviklet en tradisjon om at alle som starter på cupene får seg en vaffel (den er populær)
  • Som triatlon så passer nok tempotreningen godt, i tillegg til at det blir tatt initiativ til fellestreninger både for løping og svømming. Svømming blir selvsagt innendørs på vinteren, og når det blir sommer, så svømmer man ute (open water).Gjennom våre sponsorer og samarbeidspartnere har vi følgende rabattavtaler:
    _____________________________________________________________________

Frisk3

Som medlem har du tilgang til å inngå særlig rabattert avtale med vår sponsor Frisk3 på treningskort. Som medlem betaler du bare 425,- per måned. Det finnes imidlertid et øvre tak på 75 stk. som kan benytte seg av dette tilbudet! Ta kontakt med Frisk3 for mer info og benyttelse av tilbudet.

_______________________________________________________________________

malerbua logo
Ved å oppgi at du er medlem i klubben vil du få 10 % rabatt på det meste av varer hos vår sponsor Malerbua AS.
_______________________________________________________________________

Hertz

Gjennom vår sponsor Hertz Mosjøen har medlemmer tilgang på rabatterte priser på leiebil! Rabatten gjelder på alle bilgrupper og i hele landet. Oppgi avtalenr(CPD): 582928 ved bestilling for å benytte rabatten.
_
_________________________________________________________________________

bredesenMedlemmer får 20 % rabatt på nesten hele sortimentet hos vår samarbeidspartner Bredesen Sykkelservice! Rabatten gjelder på ordinære priser.
_________________________________________________________________________

INTERSPORT

Intersport Mosjøen bidrar med alt materiell samt premier til Intersport Terrengcup. I tillegg har klubbens medlemmer følgende gode rabatter:
Treningsbekledning – Alle hjelmer – Sykkelbekledning – Løpsbekledning – 15 % rabatt

Alle sykkelsko – Alle sykkeldeler – Alle dekk – Løpesko – 20 % rabatt

Som medlem av klubben har vi også gode tilbud på diverse ski og skiutstyr!
_________________________________________________________________________